11 юли 2008

Инфографика на седмицата


Красноречива инфографика в Detroit Free Press демонстрира твърдостта на полицията във Флинт, Мичигън, относно стила на носене на панталони в града и наказанията, които могат да последват: предупреждение, глоба, затвор.

via Creative Review

6 коментара:

Анонимен каза...

Статията определено ми харесва :) Много е забавна. Аз съм на първата картинка, но се предвижда да заприличам и на третата, а на края и на втората. Няма да ходя в този град, че ще вземат да ме глобят. Въпреки, че аз не си вдигам тениската, за да се види бельото ми :)

Веселина Вълканова каза...

На първата картинка не е страшно. А и у нас няма модна полиция, слава богу! Не че има някаква друга...

Анонимен каза...

Веселина, първите три коментара са просто спамове. Не си мисли, че са възхитени чужденци :)

Мен ме нападат същите, но руски.

Веселина Вълканова каза...

Не си мисля такива неща, Longanlon. Всекидневно игнорирам голямо количество от тях, особено в другия блог, този по не го нападат. Но преди време не бях така бдителна, затова има и някакви остатъчни. Затова бях въвела проверка чрез дума, после я махнах, защото затруднявам хората, които наистина искат да коментират.
Все пак се лаская от факта, че не само роботи хвалят творчеството ми :)))

nestorov&co каза...

Ей, трябва да си много зъл, да си направиш труда да напишеш под нечий пост коментар от сорта "коментарите ти са просто спам". Longanlon, просто спамиш и хействаш, много женски маниери нещо...

Веселина Вълканова каза...

тук за женските маниери няма да се съглася, злобата не е полов белег, а и Longanlon не ги пише тези неща, защото е зъл, а за да ме поучава :)

Публикуване на коментар